hp-cs-web

El DOGV publica la contovatòria de 34 places d’infermeria

El Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) publica hui la convocatòria de les proves selectives per a la provisió en l’Hospital Provincial de Castelló d’un total de 34 places vacants d’infermeria, de les que 17 es cobriran pel torn d’accés lliure i altres 17 pel sistema de promoció interna.

La publicació arreplega les bases i desenrotllament de la convocatòria per concurs-oposició, així com el temari que han de preparar les persones que concórreguen al procés selectiu de les places, incloses en l’oferta d’ocupació pública del centre de 2016.

El termini de presentació de sol·licituds per a les persones aspirants és de 20 dies hàbils comptats a partir de demà dimarts, 14 de novembre.

Finalitzat el dit termini, s’aprovarà mitjançant una resolució la llista provisional de persones admeses i excloses en cada convocatòria i es publicarà en el DOGV. A partir de la dita publicació s’obrirà un termini de deu dies per a la Presentació d’al·legacions i esmena d’errors. Al finalitzar el dit termini es publicaran les llistes definitives de persones admeses i excloses i s’indicarà el lloc, data i hora dels exercicis corresponents a la fase d’oposició.

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *