oftalmologia Castelló

Incrementa l’activitat del Servei d’Oftalmologia

El Servei d’Oftalmologia del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló ha registrat durant el primer trimestre de l’any 2017 un total de 6.939 consultes, la qual cosa representa un increment del 7,4 per cent respecte al mateix període de 2016.

Així mateix, l’equip professional ha realitzat durant este període 4.023 proves funcionals. D’entre les tècniques practicades destaquen les 1.673 tomografies de coherència òptica realitzades per al diagnòstic de malalties de la retina, que representen un 29% més que el mateix trimestre de l’any 2016.

També les injeccions intravítries de fàrmacs per al tractament de la degeneració macular i de la retinopatia diabètica han experimentat un augment de 30 per cent a l’aconseguir la xifra de 484.

Respecte a l’activitat quirúrgica, el total d’intervencions oftalmològiques realitzades en el Consorci va ascendir a 528, un 15% més que el primer trimestre de 2016. Aproximadament el 80 per cent d’estes operacions són de cataractes.

El Provincial compta amb un complet servici d’oftalmologia format per unitats específiques per al tractament de malalties de la còrnia, estrabisme, diabetis ocular, malalties de la retina, neurooftalmología, oculoplastia  i glaucoma.

Be Sociable, Share!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *