Avís legal

Actualització de la informació i els continguts

La informació que apareix en el portal és la vigent en la data de l'última actualització. El Consorci Hospitalari Provincial de Castelló es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació d’este portal, i podrà limitar o no permetre l’accés a este lloc web (website).

Si detecta cap error en esta pàgina, li demanem que ho notifique a través de l’adreça de correu electrònic: comunicacion@hospitalprovincial.es

Navegació, accés i seguretat

L’accés i la navegació del portal suposa acceptar i conéixer les advertències legals, les condicions i els termes d’ús contingudes en este. El Consorci Hospitalari Provincial de Castelló realitza els màxims esforços per a oferir la navegació en les millors condicions i evitar els perjuís que pogueren ocasionar-se durant esta.

Este portal ha sigut dissenyat per a suportar els navegadors Internet Explorer 8, Mozilla Firefox i Google Chrome. El Consorci Hospitalari Provincial de Castelló no es fa responsable dels perjuís, de qualsevol naturalesa, que es pogueren ocasionar als usuaris per la utilització d’altres navegadors o versions per als quals ha sigut dissenyat el portal.

Propietat intel·lectual

Els drets de propietat intel·lectual d’este portal, el disseny i els continguts, són titularitat del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, excepte expressa identificació d’una titularitat diferent, i estan protegits per la legislació vigent sobre propietat intel·lectual. Les fotografies del portal no són d’ús lliure.

El Consorci Hospitalari Provincial de Castelló es reserva la possibilitat d’exercir les accions legals que corresponguen contra els usuaris que violen o infringisquen els drets de propietat intel·lectual.

Accessibilitat

Un dels objectius que el Consorci Hospitalari Provincial de Castelló s’ha marcat amb el desenvolupament d’esta nova pàgina web és posar tota la informació d'esta a la disposició del nombre més gran de ciutadans, evitar l’exclusió i promoure l’accessibilitat per a aconseguir la universalització de la informació. L’objectiu és que totes les persones puguen navegar per les pàgines d’este portal web sense trobar dificultats d’accés.

El nou portal del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló s’ha desenvolupat amb este propòsit, amb l’ànim de facilitar l’accés universal, permetre l’accés amb diferents tipus d’usuari, incloure continguts clars i ben estructurats i millorar la navegació i l’experiència de l’usuari. Per a això, des de les primeres fases del projecte s’ha treballat en la línia d’adaptar tot el web a les recomanacions sobre el compliment de les pautes d’accessibilitat establides pel W3C (Consorci de la World Wide Web), i més concretament a l’estàndard AA.

El nostre treball i el nostre esforç van encaminats a la millora contínua de l’accessibilitat d’este portal, i és per això que esperem la seua comprensió i la col·laboració i els invitem a ajudar-nos a millorar este lloc web per mitjà d'enviament de comentaris i suggeriments.

Política de privacitat

En compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades (Llei Orgànica 15/1999, de Protecció de Dades de Caràcter Personal), l'informem que la nostra pàgina web inclou enllaços a comptes de correu electrònic i formularis que vosté pot utilitzar per a contactar amb el Consorci Hospitalari Provincial de Castelló.

La utilització suposa que ens atorga el consentiment exprés per a gestionar les sol·licituds que ens poguera realitzar.

El Consorci no utilitzarà les seues dades personals amb finalitats incompatibles a les que figuren en esta clàusula o estiguen descrites al peu de cada formulari presente en la nostra pàgina web.

Pot exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació o oposició dirigint-se a calidad@hospitalprovincial.es

Política de galetes (cookies)

Consulta la nostra política de galetes (cookies).