Dietètica i nutrició
UNITAT DE DIETÈTICA I NUTRICIÓ
SOBRE EL SERVEI
La Unitat de Nutrició i Dietètica té com a missió aconseguir i mantindre un adequat estat nutricional del pacient hospitalitzat i ambulatori, assumint la responsabilitat dels aspectes clínics d’alimentació enteral i l’alimentació oral, fent especial èmfasi en la prevenció del risc nutricional.
L’estatde nutrició del pacient de càncer mereix una especial atenció per a esta Unitat.
Els objectius específics de la Unitat són els següents
- Control i seguiment de dietes hospitalàries estàndard.
- Prescripció, seguiment i gestió de dietes individualitzades hospitalàries.
- Assessorament, seguiment i gestió de la nutrició enteral hospitalària.
- Assessoria en matèria nutricional a qualsevol àrea hospitalària.
- Organització de l’atenció en consultes.
- Educació nutricional a pacients de Consultes externes i de la Unitat de Trastorns alimentaris.
- Control i Seguiment de les anàlisis de perills i punts crítics de control de la cuina hospitalària i dels centres de dia dependents de l’Hospital.
L’empresa AENOR ha concedit a la Unitat de Nutrició i Dietètica el certificat ISO 9001-2008 que acredita la qualitat del servei.
A més, realitzem activitat docent des de l’any 2002 per mitjà de convenis específics amb Universitats espanyoles.
RESPONSABLES
- Jefa de la Unidad. Patricia Sorribes Carreras
- Dietista/Nutricionista. Carolina Beltrán Cortés
- Técnica en Dietética. Pilar Torres Feced