Dietètica i nutrició

dietetica.jpg

UNITAT DE DIETÈTICA I NUTRICIÓ

SOBRE EL SERVEI

La Unitat de Nutrició i Dietètica té com a missió aconseguir i mantindre un adequat estat nutricional del pacient hospitalitzat i ambulatori, assumint la responsabilitat dels aspectes clínics d’alimentació enteral i l’alimentació oral, fent especial èmfasi en la prevenció del risc nutricional.

L’estatde nutrició del pacient de càncer mereix una especial atenció per a esta Unitat.

Els objectius específics de la Unitat són els següents

  • Control i seguiment de dietes hospitalàries estàndard.
  • Prescripció, seguiment i gestió de dietes individualitzades hospitalàries.
  • Assessorament, seguiment i gestió de la nutrició enteral hospitalària.
  • Assessoria en matèria nutricional a qualsevol àrea hospitalària.
  • Organització de l’atenció en consultes.
  • Educació nutricional a pacients de Consultes externes i de la Unitat de Trastorns alimentaris.
  • Control i Seguiment de les anàlisis de perills i punts crítics de control de la cuina hospitalària i dels centres de dia dependents de l’Hospital.

L’empresa AENOR ha concedit a la Unitat de Nutrició i Dietètica el certificat ISO 9001-2008 que acredita la qualitat del servei.

A més, realitzem activitat docent des de l’any 2002 per mitjà de convenis específics amb Universitats espanyoles.

RESPONSABLES

  • Jefa de la Unidad. Patricia Sorribes Carreras
  • Dietista/Nutricionista. Carolina Beltrán Cortés
  • Técnica en Dietética. Pilar Torres Feced

CONTACTE