Informació d'interès

hospital provincial capilla

INFORMACIÓ D’INTERÉS

Cafeteria

Està localitzada en la planta baixa, junt amb el vestíbul principal.
Disposa d’àrea de cafeteria i menjador.
Tel. 964 200 202

Màquines dispensadores de menjar i begudes

El Consorci Hospitalari Provincial de Castelló té màquines dispensadores de menjar, café i refrescos en la planta baixa en l’entrada a l’Hospital pel carrer República Argentina i en el corredor enfront de rehabilitació, en la segona planta en les zones d’oncologia i UCSI i en la zona de rajos en la planta soterrani.

Telèfons públics

Hi ha telèfons públics en els accessos de l’hospital de l’Avinguda Doctor Clara, Gran Via Tárrega Monteblanco i en la cafeteria del centre.

Punts d’informació

En tots els accessos a l’Hospital es troben punts d’informació amb personal habilitat per a orientar i explicar als ciutadans la localització de servicis i instal·lacions.
El personal del punt d’informació és també el responsable de realitzar el pla d’acollida quan un pacient ingressa en el centre.

Voluntariat

El servei es presta des de les 9:00 h. a les 19:00 h. i està coordinat per les Germanes de la Congregació de la Mare de Déu de la Consolació que treballen per al benestar de pacients i familiars, acompanyant-los i realitzant múltiples activitats. Més informació

Servei religiós

La capella està situada en la planta baixa i està oberta des de les 08:00 hores fins a les 20:00 hores. L’horari de misses és el següent:

Horari d’ofici religiós:
Dies laborables: 18:30 h.
Diumenges i festius: 10:00 h.
Dissabtes i vespres festives: 18:00 h.

El capellà atén durant tot el dia als pacients i familiars que ho desitgen i se li pot localitzar a través del voluntariat o des dels controls de les sales.

Capellanes: José Manuel Beltrán y Hector Gozalbo.

Wi-fi

L’hospital posa a disposició dels seus pacients i acompanyants un servici gratuït d’accés a Internet (Wi-Fi) amb la intenció de fer més agradable la seua estada entre nosaltres i facilitar el contacte amb familiars i amics a través del correu electrònic o les xarxes socials.

Programa d’hostatgeria

El centre compta amb un programa d’hostatgeria per a pacients i familiars. Més informació

Urgències

L’Hospital atén urgències generals i és el referent en urgències psiquiàtriques. El servei compta amb quatre boxs de medicina general, un box d’aïllament i un altre de vitals.
A les instal·lacions s’accedix per l’Avinguda Gran Via Tárrega Monteblanco.
Tel. d’Admissió d’Urgències: 964 354 404

Canvi d’especialista

En el SAIP li informaran sobre el canvi d’especialista. Més informació.