Radioteràpia externa

acelerador lineal hospital provincial

Dos acceleradors lineals per a radioteràpia

El nostre hospital disposa de viagra generika rezeptfrei preisvergleich dos acceleradors lineals per a l’aplicació de la radioteràpia.

Un d’ells incorpora una watch TAC, la qual cosa permet l’aplicació de les tècniques terapèutiques més punteres per al tractament del càncer com és la radioteràpia guiada per la imatge.

L’accelerador lineal és un aparell de radioteràpia que possibilita la seua aplicació en focus tumorals de forma més eficaç i amb més precisió. Es tracta d’una unitat d’alta energia que, enfront de les unitats de tractament més clàssiques com la cobaltoteràpia, genera dos tipus de radiacions: fotons i electrons.

La diferència entre les dos radiacions és que els fotons són ‘paquets’ d’energia pura que penetren més en els teixits que els electrons, per la qual cosa s’usen per a tractar tumors situats a més profunditat en l’organisme.

Els electrons, en canvi, són partícules amb massa que interaccionen més ràpidament amb la matèria i, per això, s’utilitzen per a tractar tumors cutanis o a xicoteta profunditat des de la superfície del cos humà.