Saluda director

SALUDA DEL DIRECTOR, DR. CARLOS FERRER

L’Institut Oncològic del Consorci atén anualment uns 1.200 nous casos de càncer. El nostre objectiu és prestar assistència de qualitat als pacients, així com promoure la prevenció de la malaltia i impulsar l’activitat investigadora i docent dels nostres professionals.

Amb una trajectòria de més de 25 anys, el nostre centre es troba en l’avantguarda del diagnòstic i tractament del càncer. Tot el procés de modernització tecnològica emprés ha estat acompanyat per la labor dels professionals que treballen dia a dia per a convertir l’Hospital Provincial en un centre on la solidaritat, l’atenció personalitzada i la dedicació estan presents en tot moment.

El nostre centre està acreditat per a la docència de metges de les especialitats d’Oncologia Mèdica i Oncologia Radioteràpica.

Per a continuar oferint la millor atenció al pacient, continuem adaptant-nos als nous coneixements, apostant per tecnologia avançada i impulsant la labor científica participant en projectes d’investigació, assajos clínics i congressos d’àmbit nacional i internacional.

La clau de l’acceptació de la nostra labor es troba en el treball en equip, en la confiança que els pacients depositen en nosaltres i en l’esforç i perseverança de cada un dels que formem part d’este Institut.

Tenim, a més, una alta implicació amb la societat formant part d’associacions de pacients, complint així amb el compromís de proximitat que ens caracteritza.