Oncologia mèdica

oncologia medica hospital provincial

Atenció integral i personalitzada en oncologia

El Servei d’Oncologia Mèdica, integrat per dotze especialistes, té la missió de proporcionar servicis sanitaris especialitzats en l’àrea d’oncologia i prestar una atenció personalitzada integral i de qualitat tant al pacient com als seus familiars.

El personal del Servei acompanya el pacient en tot el procés de la malaltia, establint-se una relació basada en la confiança recíproca.

Ens dediquem al tractament del càncer que pot ser amb quimioteràpia, hormonoteràpia i immunoteràpia. A més, fem un seguiment del pacient per a controlar possibles recaigudes o l’aparició d'altres tumors.

El treball en equip i el seguiment de cada un dels casos per comités d’experts fan possible tractaments individualitzats per a cada pacient.

El nostre personal actualitza constantment els protocols terapèutics per a millorar l’assistència que reben els pacients. A més a més, forma part de societats científiques i participa activament en fòrums nacionals i internacionals en els que s’aborden els avanços en oncologia.

Consultes Externes

Hospital de dia

Hospitalització