Reanimació cardiopulmonar

help with term paper Inici > Professionals > Formació i docència > Reanimació cardiopulmonar

formación reanimacion hospital provincial

PLA DE REANIMACIÓ CARDIOPULMONAR PER A PROFESSIONALS

comprar finasteride mylan El personal de la Unitat de Crítics del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló ha dissenyat un pla de reanimació cardiopulmonar (RCP) i suport vital dirigit a tots els treballadors del centre perquè sàpien com actuar i disminuir la mortalitat i les seqüeles que causen les parades cardíaques.

günstig viagra ohne rezept kaufen L’elaboració d’aquest pla d’acció ha sorgit perquè la parada cardiorespiratòria d’un pacient ingressat és una de les situacions més crítiques que es poden viure a l’hospital i cada minut compta.

see url S’estima que entre un 0,4 i un 2 per cent dels pacients ingressats pateix parada cardiorespiratòria i en la meitat dels casos ocorre fora de les àrees de crítics, en les quals el pacient està monitoritzat, i en el cas d’una parada cardíaca la intervenció del personal sanitari és molt ràpida.

Aquest pla preveu un programa de formació continuada i entrenament del personal del centre perquè sàpia com actuar sense demora en aquestes situacions.