Presentació

salud mental hospital provincial

ATENCIÓ PSIQUIÀTRICA PER A TOTA LA PROVÍNCIA

El Consorci Hospitalari Provincial de Castelló coordina l’ http://europaischeapotheke.com/drugs/generic-priligy-dapoxetin dapoxetin kaufen ohne rezept 20mg. Bevor Sie die Beschreibung zu Levitra Original lesen sollten Sie wissen, dass der Wirkstoff Vardenafil welcher in Levitra von Bayer atenció psiquiàtrica, psicològica i rehabilitadora dels pacients dels departaments de salut 1, 2 i 3 de la província de Castelló.

Comptem amb unitats de salut mental per al tractament ambulatori dels pacients, àrees d’hospitalització, diversos programes específics dirigits al tractament de pacients amb malaltia mental i dispositius extrahospitalaris.

L’assistència que es presta en el Consorci Provincial de Castelló es basa en el tractament psiquiàtric i psicològic amb el suport de personal d’infermeria especialitzat en salut mental i monitors ocupacionals.

Per a ser atés en el nostre centre ha de ser derivat per especialistes d’Atenció Primària, de les Unitats de Salut Mental de la província o dels servicis d’Urgències.

Contacte

Si no troba en esta web el telèfon que busca, contacte amb el Servei de Centraleta del nostre hospital i el seu personal li derivarà al Servei que necessite. Tel. 964 359 700

Saluda del director.