SM saluda.jpg

BENVINGUDA.

El Consorci Hospitalari de Castelló, abans Hospital Provincial, presta els seus servicis a la societat castellonenca des de l’Edat Mitjana i des de la seua antiga ubicació en l’actual Plaça de les Aules de la ciutat.

Des de principis del segle XX les seues instal·lacions es van desplaçar a la ubicació actual i des d'eixe moment la seua missió assistencial ha estat lligada al tractament dels malalts mentals.

Una llarga tradició humanística i benefactora es va desenrotllar entre els seus murs, on van exercir grans metges que han deixat la seua empremta en la nostra societat que continua considerant al nostre Hospital una referència entre les institucions locals millor considerades pels nostres conciutadans.

Fidels a eixe mandat humanitari, el nostre exercici professional continua estant presidit per l’humanitarisme, tracte pròxim i personalitzat al mateix temps que subjecte als avanços que la ciència ha anat introduint en l’exercici de la medicina en els últims anys.

Els nostres dispositius de salut mental donen una bona prova d’això inserint-se entre els dispositius sanitaris de la Conselleria de Sanitat. Les nostres instal·lacions són considerades modèliques per bona part de la nostra societat i de bona part dels professionals que componen este grup d’experts ben diversificats que s’ocupen de la salut mental de tots.