Serveis mèdics

Pots buscar qualsevol dels nostres servicis mèdics per orde alfabètic, buscar a un dels nostres metges en el directori de facultatius o accedir a l’apartat dels tres instituts: Oncologia, Oftalmologia i Salut Mental.

  • Ordre alfabètic
  • Instituts
  • Cercador mèdic

hospital provincial instituto oncológico Més de 25 anys d’història avalen a un hospital de referència nacional en el diagnòstic i el tractament dels pacients amb càncer. Comptem amb professionals i equipament de referència i desenrotllem assajos clínics amb noves molècules.

hospital provincial instituto oftalmológico Disposem d' onze unitats especialitzades en el diagnòstic i tractament de diferents malalties oculars visuals i desenrotllem regularment campanyes de prevenció de malalties com l’ambliopia i el glaucoma.

hospital provincial instituto salud mental Assistim a les àrees de salut 1, 2 i 3 de la província de Castelló i comptem amb unitats per al tractament ambulatori del pacient, així com unitats d’hospitalització de breu, mitja i llarga estada i atenció especialitzada per a xiquets i adolescents.

Esta sección está en construcción.

Por favor, vuelve pronto para consultar todo el contenido.

Enfermería