Portal de Transparència

Portal de Transparència

Li donem la benvinguda al portal de transparència del Consorci Hospitalari Provincial de Castelló, un espai en el qual li facilitem informació i documentació del centre amb la finalitat de complir amb el nostre compromís de rendir comptes de la nostra gestió garantint a la ciutadania l’accés a la informació.

Creiem fermament en què per a reforçar la relació de confiança amb la societat hem de proporcionar de manera precisa, clara i comprensible informació sobre la gestió de l’hospital, fent-lo així més pròxim, obert i accessible.

Este portal li permetrà conéixer millor la nostra institució i té un compromís de millora contínua, per la qual cosa anirà incorporant nous continguts i actualitzant sistemàticament els publicats per a ampliar i reforçar la transparència de la gestió de l’hospital, regulant i garantint el dret d’accés a la informació.

Volem escoltar-li, conéixer la seua opinió i respondre a les qüestions que sol·licite i per a això obrim en este portal un canal de comunicació directa amb la Comissió de Transparència per a oferir-li informació relacionada amb els servicis que donem i la seua gestió. Les seues aportacions ens ajudaran a oferir un servici més eficient i de major qualitat.